Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3921
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3518
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Четвер, 18.04.2024, 15:15
Головна » 2010 » Червень » 29 » Теорія брехні. Урок 11 - "Сміх і характер людини"
Теорія брехні. Урок 11 - "Сміх і характер людини"
13:03

Про характер людини можна дізнатися не тільки за її вчинками чи манері розмовляти, але і по тому, як вона сміється. Сміх завжди в певній мірі відповідає нашому характеру.

Пропонуємо десять найбільш поширених «видів» сміху. Вам потрібно знайти в цьому списку певну манеру сміятися, щоб мати змогу трішки дізнатися про характер цієї людини.

1. Якщо людина коли сміється торкається мізинцем своїх губ, то це означає, що у неї є власні уявлення про «хороший тон», грацію і жіночність і що вона послідовно слідує цим уявленням завжди і скрізь. Цій людині подобається бути в центрі уваги.

2. Якщо під час сміху людина прикриває рот рукою, то найчастіше вона дещо боязка і не дуже упевнена в собі. Часто бентежиться, вважає за краще залишатися в тіні і, як то кажуть, «не розкриватися».

3. Якщо часто під час сміху закидає голову назад, то очевидно така людина довірлива і легковірна, але в той же час у неї широка натура. Така особа іноді робить несподівані вчинки, керується лише своїми відчуттями, хоча саме їй слід більше покладатися на розум.

4. Якщо торкається рукою обличчя чи голови. Швидше за все перед вами мрійник, фантазер. Більше тверезості і реалістичного підходу до життєвих проблем цій людині не завадило б.

5. Коли сміється, то морщить ніс. Почуття і погляди такої людини швидко і часто змінюються. Це емоційна і найчастіше капризна особа. Легко піддається хвилинному настрою, що створює труднощі і для неї, і для оточуючих.

6. Сміється голосно з розкритим ротом людина темпераментна, жвава, трохи нестримана. Найчастіше уміє гарно говорити, але часто не слухає інших.

7. Якщо нахиляє голову, перш ніж тихенько розсміятися, то перед вами добросердна, сумлінна людина, що звикла пристосовуватися до обстановки і людей. Її відчуття і вчинки завжди під контролем. Намагається нікого і ніколи не засмутити чи образити.

8. Тримається при сміху за підборіддя -- очевидно, що цій людині вдалося зберегти риси юності. І, напевно, тому така людина часто здійснює вчинки без довгих роздумів, навіть інколи дещо необачно.

9. Якщо примружує повіки під час сміху, то це свідчить про врівноваженість характеру, упевненість в собі, неабиякому розумі. Така особа дуже наполеглива іноді, мабуть, більше, ніж потрібно.

10. Людина не має певної манери сміятися. Якщо це так, то очевидно, вона належить до індивідуалістів: у всьому і завжди в першу чергу керується власними почуттями і думками, часто нехтуючи поглядами інших. Найчастіше це багатьом з її оточення не подобається.

Переглядів: 2081 | Додав: KonSerg | Рейтинг: 4.2/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright KonSerg © 2024