Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3921
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3518
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Середа, 24.04.2024, 04:00
Головна » 2010 » Травень » 6 » НАМАЛЮЙ СОБІ ОЧІ, ЯКІ ЗАХОЧЕШ
НАМАЛЮЙ СОБІ ОЧІ, ЯКІ ЗАХОЧЕШ
21:02


Очі, як кажуть, - дзеркало душі. Душу не зміниш, а ось підправити очі можливо і, навіть, варто. Ти можеш зробити їх більш відкритими або більш глибокими, зовсім змінити форму. Не бійся фантазувати з лініями, кольорами. Але є загальні тенденції, притримуючись яких, щоб ти не зробила з своїми очима, не будеш мати вигляд надмірної, смішної, позбавлено смаку. Деякі прийоми моделювання тобі не завадить знати.

Ось вони:

1. Всередині повіки наносяться світліші тони, ззовні - темніші. Це зорово подовжує око. Але перехід повинен бути якомога непомітнішим, плавним. Такий прийом нанесення тіней не підходить лише тим жінкам, у яких очі поставлені широко. Це ще більше підкреслить такий невеличкий недолік.

2. Нижня частина повіки завжди темніша, верхня -світліша. Незалежно від обраного кольору, біля самих вій фарбувати тіні потрібно густіше, а до брів вони поступово світлішають.

3. Світлі тіні під бровою оптично "відкривають" очі, збільшують їх. Але тут потрібно бути обережною. Не можна користуватися цим принципом, не враховуючи власної індивідуальності. Іноді саме світлі тіні під бровою надають очам ненатурального вигляду. Краще залишити це для вечірнього макіяжу. Але, якщо дуже хочеться, можеш використовувати їх і вдень, тільки зроби якомога слабкішими.

4. Ніколи не допускай, щоб тіні у зовнішньому кутку ока збігалися донизу. Це надає обличчю скорботного вигляду. Вони завжди повинні йти косо вгору. Кожна дівчина або жінка мріє мати великі очі - це перша ознака краси. Не журись, якщо природа не дуже посміхнулася тобі. Всупереч природі намалюй великі очі собі сама.

1. Найпростіший прийом збільшити очі - затемнити складнику повіки. Цей прийом матиме найбільший ефект, якщо саму повіку залишити ненафарбованою. Тіні наносяться безпосередньо на складинку і розту¬шовуються вгору. Але уважно і самокритично поглянь на себе в дзеркало і дай відповідь на запитання: чи не належиш ти до жінок з глибоко посадженими очима? Тоді цей прийом тобі ні в якому разі не підходить, тіні зроблять тебе похмурою.

2. Такі маленькі очі, що навіть мало місця для нанесення фарби, зорово збільшаться, якщо замість верхньої повіки відтінити нижню. Тобі притаманна оригінальність? Можеш зробити собі вузькі, хитрі "котячі" очі. Для цього проведи одну тонку лінію тіней від верхньої повіки, другу - від нижньої повіки косо вгору і плавно з'єднай їх. Якщо в тебе бракує часу, можеш окреслити лише зовнішню частину повіки. Цей прийом робить око виразно вузьким і красивим. Не раджу користуватися вдень тінями з блиском. Твої очі здаватимуться неприродими. До того ж, блиск виділяє на повіках кожну зморшку і нерівність. Особливо, якщо тіні золотих, срібних або мідних відтінків. Утім, ніякий прийом не зробить твої очі красивішими, якщо в них злість, непривітність або байдужість.

Переглядів: 1335 | Додав: KonSerg | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright KonSerg © 2024