Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3921
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3518
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Субота, 20.04.2024, 03:40
Головна » 2010 » Червень » 04

Є багато ознак, за якими можна визначити, що вам говорять неправду.
При цьому у недосвідченого брехуна ви швидше за все можете виявити цілий "букет" з них, тоді як досвідчений може "проколотися" лише на одному.

  1. Емоції сповільнені в порівнянні з тим, як зазвичай поводиться людина. Вони починаються із затримкою, проходять більш енергійно, і дуже різко закінчуються.
  2. Між словами і виразом емоцій проходить якийсь час. Наприклад, вам кажуть, що ваша робота зроблена блискуче і тільки потім, після усвідомлення того, що сказали, посміхаються. Натомість, у людини, що говорить правду, емоційна реакція проходитиме одночасно із словами.
  3. Те, що людина говорить абсолютн ... Читати далі »
Переглядів: 1353 | Додав: KonSerg | Дата: 04.06.2010 | Коментарі (0)

Трафарет у перекладі з італійської — «проколотий», «продірявлений». Це тонкий аркуш паперу чи плівки з прорізаними отворами, форма яких повторює нескладні зображення.

Трафаретна форма будується за принципом закритих (невирізаних) і відкритих (вирізаних) ділянок, через які за допомогою тампона, пензля чи аерографа фарба наноситься на певний матеріал.

Як відомо, процес розмноження графічних зображень позначається терміном поліграфія (в перекладі з грецької полі — «багато», графо — «пишу», «креслю».) Здійснюється він за допомогою друкарської форми, поверхня якої містить друкуючі (ті, що залишають відбитки на папері) і пробільні (недрукуючі) елементи.

Залежно від способу розділення друкуючих і пробільних матеріалів розрізняють види друку: високий, глибокий, плоский і трафаретний, причому останній — найпростіший, найдоступніший. ... Читати далі »

Переглядів: 1641 | Додав: KonSerg | Дата: 04.06.2010 | Коментарі (0)


Copyright KonSerg © 2024