Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3915
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3510
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Середа, 01.04.2020, 17:41
Головна » 2009 » Липень » 31 » Рецепти від Наталії Миколаївни Куцан
Рецепти від Наталії Миколаївни Куцан
23:12

Рецепт маринованих огірків.

На дно 1л банки: хрін, часник, кріп. Наповнити огірками (корнішонами). Додати 3 чайні ложки цукру, 1,5 ч.л. солі , 5 столових ложок оцту. Залити кип'ятком, поставити стерилізувати на 2 хвилини. Вийняти банки, закатати, поставити назад у воду, перевернувши банки вверх дном, поки не охолонуть. Смачного!

Рецепт огірків з кетчупом "Чілі"

На 4шт. літрових банок огірків зробити маринад: 6 стакан в води, 2 ст.л. солі, 1 стакан цукру, 1 стакан оцту, 5 ст. л. кетчупу. Залити маринадом огірки стерилізувати 5 хвилин.

Помідори мариновані

Маринад: на 1 л води: 1 ст. л. солі, 1 ст.л. цукру, 0,5 стопки оцту. На дно банки покласти кріп, лавровий лист, перець горошок, петрушку. Помідори розкласти у банки, залити гарячим маринадом, стерилізувати 3л банки 15-20 хвилин.

Помідори мариновані без оцту

На дно банки: кислі яблука (1/5 частина), цибуля кружальцями (1-2шт.), петрушка, лавровий лист, перець. Наповнити банку помідорами, на 3л банку: 2 ст.л. солі, 6 ст.л. цукру. Залити кип'ятком стерилізувати 10-15 хвилин.

Щиро дякую

Переглядів: 16478 | Додав: KonSerg | Теги: Закатки | Рейтинг: 4.6/5 |
Всього коментарів: 4
0
4 Кондратюк С.Ю.   [Матеріал]
Стопка - 100-грамовий стакан (склянка)

0
3 gordana   [Матеріал]
Українською мовою- не стакан , а склянка. Що це означає стопка?

-1
2 KonSerg   [Матеріал]
"Ми завжди заслуговуємо на те, на що заслуговуємо"
(хтось із великих)

0
1 Nata   [Матеріал]
Дуже дякую, приємно, але так голосно, що аж занадто.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright KonSerg © 2020