Рецепт маринованих огірків.
На дно 1л банки: хрін, часник, кріп. Наповнити огірками (корнішонами). Додати
3 чайні ложки цукру, 1,5 ч.л. солі , 5 столових ложок оцту.
Залити кип'ятком, поставити стерилізувати на 2 хвилини. Вийняти банки,
закатати, поставити назад у воду, перевернувши банки вверх дном, поки не
охолонуть. Смачного!
Рецепт огірків з кетчупом "Чілі"
На 4шт. літрових банок огірків зробити маринад:
6 стакан в води,
2 ст.л. солі,
1 стакан цукру,
1 стакан оцту,
5 ст. л. кетчупу. Залити маринадом огірки стерилізувати 5 хвилин.
Помідори мариновані
Маринад:
на 1 л води:
1 ст. л. солі,
1 ст.л. цукру,
0,5 стопки оцту.
На дно банки покласти кріп, лавровий лист, перець горош
...
Читати далі »