Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3921
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3518
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Середа, 24.04.2024, 14:10
Головна » 2009 » Травень » 10 » Щоденник кота на ім'я Плінтус
Щоденник кота на ім'я Плінтус
20:15
 

Майже правдиві історії

Персонаж вигаданий. Всі імена змінені з етичних міркувань. Будь-яка схожість з реальними особамими і подіями чисто випадкова.
Щоденник знайдено за диваном і друкується за згодою кота.

16th September 2009 
С утра Эта не давала пожрать. Типа, и так две миски полных стоят. Пришлось изображать сироту. Делал честные страдальческие глаза, сиротливо ютился в пластиковом ящике с картошкой, уныло грыз луковицу. Эта таки дала пожрать. Когда выходила, прокатился когтями по ее шелковому шарфику. Шарфику абзац. Очень доволен.

15th September 2009 
Нассал под кресло. Хорошо! Ходил по дому, орал во всю глотку, просил мяуса. Накапали валерьянку. Лизнул. Закопал эту дрянь на месте. Долго, вдумчиво блевал на ковер Этой. Нефиг всякое дерьмо подсовывать. Этот правильные ботинки купил. С коробкой и шуршавыми бумажками. Клочки по всему дому. Лежал в коробке, драл поролон, тешил самолюбие. Шнурки Этому в новых ботах уже отжевал. Мало бумажек. Надо больше. Жрал. Долго прислушивался к сытому бульканью в животе. А вы говорите - музыка, музыка... Играл в стадо бешеных бизонов. Носился по дому со скоростью света. Забыл, что когти подрезаны, не затормозил. Классно вписался башкой в шкаф. Лежу в коридоре, считаю звездочки. Надо сожрать лечебного китеката.
Вчера Эти мне устроили фотосессию. Я демонстративно сходил в лоток, а потом закапывал. Эта пулей метнулась за фотоаппаратом и сфотографировала меня. А потом они оба умилялись. Нет бы пожрать еще раз дали. Зря я, наверное, в лоток старался. В следующий раз обязательно мимо им организую.
Эта просто дура какая-то. Утром ору ей прямым текстом: "Балкон открой-на! Открой-на балкон-на!" А она ручками всплескивает и говорит: "Ой, котик, чего ты мяучешь?" И как Этот с ней живёт??

PS: Признаюся чесно – до цього місця я скопіював цей уривок, вже і не пам’ятаю звідки, за що автору велика подяка - він надихнув мене на продовження цього життєопису.

14th September 2009 
Сходив під крісло. Добре! Той, який не Цей, скотина ще краща за сусідського пса. Сиджу собі, їм собі з миски. Сів поряд і вирячився в мою, МОЮ МИСОЧКУ. Гад. Печінка упоперек глотки. Вночі напаскуджу йому в черевики. А Ці іноді нічого бувають. Готували щось куряче - мені цілий окорочок згодували. Другий, гади, зажали. Помстився: засіяв всю підлогу на кухні кістками, які не вдалося обгризти. На десерт - потягнув шматок печінки. Дуже задоволений.

13th September 2003
Споганили все на світі. Три дні пішло, щоб загадити в кухні підлогу, а Ці її вимили. Зате з хлоркою. Нанюхався дризг. Валявся по підлозі, стогнав, мурчав, упивався польотами навколо люстри, загалом - кайфовав. Далі не пам'ятаю.

12th September 2009 
Знову надзюрив під крісло. Як на світ народився – пахне рідною домівкою! Сходив по маленькому під туалет. Ці цілий день затискають носи і називають скунсом. Дуже гордий собою. Цікаво, скунс – це професія чи назва духів?
Прийшов Той, який не Цей. Приніс всякої погані. У улюблену миску налив пиво і поряд чіпсів поклав. Спробував - погань якась. Фуфел паперовий. А пиво – нічого, вуса спіральками. Минулого разу мартіні з тоніком приносив - ось тоді знатно нализався. Мучився сушняком, потім блював. Треба ще попросити.
Випадково заглянув в холодильник. Сволочі! Для моєї їжі у них тільки одна полиця, остальні дві завалені якоюсь хреновиною! Восстановив справедливість – килимку у ванній абзац! Да-да, в саму середину.
До Цієї приїхала Якась. Привезла сумку. Випадково там заснув. Коли проженуть – залишу в подарунок півкіло шерсті. Подряпав светр. Мабуть, ще подряпаю руку на пам'ять.

11th September 2009 
Помстився під крісло. Добре! Заліз за плиту на кухні. Довго думав про сенс життя. Рефлексував. Через 5 хвилин вийшов пожерти. Раздеребанив пачку сигарет Цього. Пожував. Вставляє. Треба буде спробувати поєднувати - у Цього перти сигарети, у Цієї каву. Не знаю, який буде ефект, але про всяк випадок попрошу знову підрізати мені кігті. Вранці Той, який не Цей, якогось цього винесло сміття (закреслено). Скучаю. А може всі миски із столу поскидати? Треба обдумати. Подумав. Прийшов до висновку – лінь.
Точив кігті об подушку Цього. Проточив її наскрізь. Виявив усередині пір'я - ганяв по всьому будинку. Найкращі зібрав в купу. Про всяк випадок сховався під диван. Заздалегідь пожер, щоб до вечора не померти з голоду. Ця вранці підірвалася - і в душ. Мимо кухні. Не поклавши мені їжі! Покричав трішки - не допомогло. Нарив з лотка пісочок і склав купкою посеред прихожої. Хотів ще плакат протесту написати, але Ця раптом зрозуміла, що я можу схуднути. Нічого, я все-одно Їй запам’ятаю цей день.

10th September 2009 
Фрустрірую. Я не дуже довго чекаю пожерти? Сходив під крісло. Єєєєєєєєе!

11th November 2009 
Сьогодні Цей приніс мишу. Живу. Наполегливо тикав в неї носом. Моїм. Я спочатку не зрозумів – зловив, так жери, навіщо ж мене-то цією тварюкою лякати? Коли пішов – мене вирвало. Шкода, до тапочок добігти не встиг. Надумав помітити територію. Дуже цікавий і несподіваний вийшов ефект. Особливо з холодильником.

14th November 2009 
Сьогодні прямо з ранку вирішив зайнятися спортом. Почав з підтягання. На третьому заході карниз не витримав. Шкода. Треба було вибрати інший. Спробував непомітно вийти за двері. Ого!!! Руда дивилася не відриваючись. Потім підійшов якийсь Жирний і давай грузити, мовляв я тут самий крутий, мене тут кожен пес знає, та я... Не встиг закінчити – моя не витримала. Закопала по самі вуха. Треба обдумати, може варто запросити кицюню в гості. Хотів порадитися з Цим, але Він не зрозумів. В глибоких роздумах і не помітив, як зайшов в шафу. Краватці абзац. Нічого, у нас є ще.

17th November 2009 
Це нечесно – холодильник мій, і все що усередині – теж моє! Ця довго принюхувалася, а потім все МОЄ вийняла і помила усередині. Помила ще раз. Стояв і спостерігав: стільки жрачки! Треба зробити ревізію. Або помітити.
Прийшов якийсь Той, якого ще не бачив. Про всяк випадок сховався. Знайшли і боляче пояснювали, що гостям пісяти на брюки не можна. Зрозумів. Можна тільки своїм. Зараз нічим, почекаю до ранку.

18th November 2009 
Зранку попало між вуха. Не зрозумів за що. Перечитав записи за вчора. Там прямо сказано: своїм - можна. Якась дивна в хазяїв логіка. Трохи залишив ковбаси, заїв сиром. Я не жадібний, але навіщо залишати на столі, раптом хтось зіпре? Зараз допишу і піду стерегти... Заснув на посту. Так і є – стягнули і майже все з'їли! Підозрюють мене. Хай. Йшов в гордій самоті через холодильник, диван і комод.
Чому Цей розбив вазу? Трохи не попав в мене. Вирішив точно – піду від них! Ось тільки посплю трішки.
Знову приходили гості. Цей з брюками і ще Маленьке, раз в три більше мене, якому дуже сподобався мій хвіст. Ну сподобався, так відрости і собі! Зліз з люстри тільки після того, як Вони пішли. Треба не забути прив'язати стільчик до люстри на випадок, якщо прийдуть знову.
Ці оголосили війну. На шию прив'язали поясочок. Блохи вирішили, що мене душитимуть і втекли. Запам'ятав місце куди, якщо пронесе – прийду і зберу їх назад.

22th November 2009 
Півдня роздумував про сенс життя. Вирішив, що світ несправедливий. За роздумами пропустив обід, чим підтвердив свою теорію. А куди ці дивляться? Спробувати жалісні очі чи досить понявчати хвилин п'ятнадцять? Давно не заглядав під крісло. Знайшов Його тапки. Добре! Життя вдалося!

11th December 2009 
Ось воно визнання! Нарешті настала моя зіркова година! Сьогодні серед ночі прийшло натхнення – проснувся глибоко захований в душі талант співака. Вийшов на балкон годин в 12. Зірки, місяць – одним словом – краса! Не довго і розминався, як у сусідів повмикалося світло. Чув якісь вигуки. Мабуть викликали на біс. Старався як міг. До мого сольного концерту приєдналося ще кілька друзів із нашого будинку. Співали до ранку. До речі – світло в будинку горіло також всю ніч – нас слухали!
Спробував читати газету. Це неподобство – літери чомусь вверх ногами. А стоячи на голові після першої сторінки знудило. Акуратно загорнув у цю ж газету.

14th December 2009 
Слухав пісні Рамштайн. Ковбасило весь день.

17th December 2009 
Провів експеримент: лизнув розетку. Дрррайв!!!! Шшерсть ддибки, ввуса шштопором. Але ніяк не можу пригадати власне ім’я.

21th Novemder 2009 
Вчора придивився до своїх Хазяїв. Був шокований – у них немає ХВОСТА! Довго думав над цією проблемою. Лише під вечір зрозумів, що його ховають під одягом. От тільки чому?
Любувався собою в дзеркалі. Красивий! Піду ще лизьну валер’янки.

17th Novemder 2009 
Нещасливий день. Знайшли мій законспірований запасний туалет. Ну той, що за диваном. Шкода – таке затишне було місце! Прийшлося скористатися тапочками.

22th Novemder 2009 
Намагався духовно збагатитися – весь вечір дивився реклами по телевізору. Шкода, що іноді їх переривають новинами та фільмами.

28th Novemder 2009 
Прочитав казку про Івасика-Телесика. Невже таке можна читати дітям: обман, жорстокість, вбивства та жах. Тепер розумію, чому діти сплять до самого ранку після читання казочок – ЇМ СТРАШНО! Підсунув казку сусідам. Потім зрозумів, що даремно. Нічого, завтра відісплюсь. До речі, ви помітили, що я знаю англійську мову? А ще я знаю карате, у-шу, тхеквондо та інші страшні слова. З завтрашнього дня виправлюсь.

32 березня 2009 
Встав, умився, розчесався, почистивши зуби, склав портфель, пішов до школи. Потім проснувся. Насниться ж таке!

34 березня 2009 
Від сьогодні моя улюблена співачка – Руслана. Її "Дикі танці" – це те, що мені не вистачало. Ковбасить так, що вуса в спіральки закручує. Це краще, ніж пиво з раками.

39 березня 2009 
Дізнався про себе таке! Але вам не скажу. І без кіло ковбаси навіть не підходьте.

44 березня 2009 
Щось підозріло довго тягнеться весна.

2 квітня 2009 
Перечитував Букваря. Дійшов до якоїсь круглої літери і заснув. Як добре бути Котом!

Далі буде...

Переглядів: 2592 | Додав: KonSerg | Рейтинг: 4.1/7 |
Всього коментарів: 2
2 Lerka  
0
CУпер,кльово,кайф.Драйв як після розетки!!!Прикольне,Хочу продовження))))

1 oleg_bios  
0
Супер biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright KonSerg © 2024