Форма входу

Знайти на сайті
Користувальницький пошук
Наше опитування
Чому Ви ходите на роботу?
Всього відповідей: 3921
Ваша думка?
Як Вам здається, теперішнє покоління учнів навчається краще за своїх батьків?
Всього відповідей: 3518
Хмаринка тегів
СТАТИСТИКА
Усе для вас


ПАРТНЕРИ
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Четвер, 28.03.2024, 20:21
Головна » 2009 » Травень » 10
 

Майже правдиві історії

Персонаж вигаданий. Всі імена змінені з етичних міркувань. Будь-яка схожість з реальними особамими і подіями чисто випадкова.
Щоденник знайдено за диваном і друкується за згодою кота.

16th September 2009 
С утра Эта не давала пожрать. Типа, и так две миски полных стоят. Пришлось изображать сироту. Делал честные страдальческие глаза, сиротливо ютился в пластиковом ящике с картошкой, уныло грыз луковицу. Эта таки дала пожрать. Когда выходила, прокатился когтями по ее шелковому шарфику. Шарфику абзац. Очень доволен.

15th September 2009 
Нассал под кресло. Хорошо! Ходил по дому, орал во всю глотку, просил мяуса. Нака ... Читати далі »

Переглядів: 2587 | Додав: KonSerg | Дата: 10.05.2009 | Коментарі (2)

Чи знаєте ви як виготовити самостійно стенд? Тобто планшет, на якому можна розмістити різний потрібний і не дуже матеріал, а потім з гордістю повісити в кабінеті на саме почесне місце. Якщо цей процес вам відомий -- негайно хватайте мишу, тягніть її на кнопку "Форум" і обов'язково клацніть один раз по ній (лівою клавішею) -- так ви зможете з більшою користю провести час і порадувати своїм умінням. А якщо ні -- давайте вчитися. А потім, коли виготовите за моїми рекомендаціями, не забудьте подякувати мені (хоча б подумки).

Отже, починаємо. Не забули, мова йтиме, як з найменшими втратами здоров'я, матеріалів і часу виготовити, а не оформити стенд. Що ж для цього потрібно? Як казав мій знайомий "З вами я. Тепер у вас немає проблем!". Записуйте: найкраще скористатися уже готовим старим каркасом підходящого розміру. Жаль, але в житті так везе не усім. Тому: збиваємо 4 брусочки ... Читати далі »

Переглядів: 4548 | Додав: KonSerg | Дата: 10.05.2009 | Коментарі (0)


Copyright KonSerg © 2024